Rüyada işe geç kalmak

Rüyada işe geç kalmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işe geç kalmak gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada işine geç kalmak rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerine geç kalmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Rüyada işe geç kalmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir işe geç kalmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınav geç kalmak aksiliklerin baş göstereceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada maça geç kalmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada derse geç kaldığını görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments