Rüyada gezegene gitmek

Rüyada gezegene gitmek masraflarının azalacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Rüyada gezegene gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada başka gezegene gitmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına yorulur.

Rüyada mars gezegenine gitmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gezegene gitmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegene gitmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine inanılır.

Rüyada gezegen düştüğünü görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada başka bir gezegende olmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalettir.

Rüyada merkür gezegenini görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek fakirleşeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments