Rüyada geyik tutmak

Rüyada geyik tutmak kafasına göre birini bulacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına inanılır.

Rüyada geyik tutmak gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Rüyada geyik tutmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu geyik görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik sürüsü görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik resmi görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik binmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada iki tane geyik görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada geyik yavrusu görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, gerekirse özür dileneceğine işaret eder.

Rüyada siyah geyik görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments