Rüyada siyah geyik görmek

Rüyada siyah geyik görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada siyah geyik gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada siyah geyik görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada ren geyik görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada geyik yediğini görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde geyik görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde geyik görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada geyik tarafından kovalanmak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine inanılır.

Rüyada geyikler görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments