Rüyada geyik sürüsü görmek

Rüyada geyik sürüsü görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik sürüsü gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Rüyada geyik sürüsü görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada hasta geyik görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet eder.

Rüyada kahve falında geyik görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada geyik görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde geyik görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada geyik beslemek mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde geyik görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments