Rüyada geyik binmek

Rüyada geyik binmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına tabir olunur.

Rüyada geyik binmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada geyiğe binmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik binmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işarettir.

Rüyada küçük geyik görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane geyik görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sorumluluk alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek kısmetinin bollaşacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına alamet eder.

Rüyada geyik sesi duymak zorlukların yakın zamanda biteceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada geyik avlamak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments