Rüyada geyik postu görmek

Rüyada geyik postu görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, zor durumlarda kalacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada geyik postu gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada geyik postu görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada post görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kurt postu görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet eder.

Rüyada köpek postu görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada deri post görmek ihanet göreceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek postu görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada domuz postu görmek dinde olgunlaşacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Rüyada koyun postu yüzmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments