Rüyada inek postu görmek

Rüyada inek postu görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada inek postu gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada inek postu görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada post makinesi görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işarettir.

Rüyada dana postu görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada post görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil post görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik postu görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada beyaz post görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu postu görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments