Rüyada post görmek

Rüyada post görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ailenin büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına yorulur.

Rüyada post gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada koç postu görmek rakiplerini mağlup edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koyun postu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada posteki görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada post görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayı postu görmek sorunların tamamen biteceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kuzu postu görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada post makinesi görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun postu yıkamak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, rakiplerine yenileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments