Rüyada kurt postu görmek

Rüyada kurt postu görmek sermayesini riske etmeyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, mutluluğa ve neşeye, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt postu gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada kurt postu görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, kendi dualarının allah katında kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada posteki görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek postu görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz koyun postu görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Rüyada deve postu görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koç postu görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz postu görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments