Rüyada geyikle konuşmak

Rüyada geyikle konuşmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada geyikle konuşmak gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada geyikle konuşmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada geyik görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta geyik görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Rüyada geyik ve aslan görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ren geyik görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada evde geyik görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik ölüsü görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada geyik tutmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments