Rüyada geyik ve ceylan görmek

Rüyada geyik ve ceylan görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, daha çok dünya malı edineceğine, canının ve malının garantide olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada geyik ve ceylan gördüyseniz:

  • Ailesel konuları ele alırken açık fikirli olmalısınız.

Rüyada geyik ceylan görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Rüyada geyik ve ceylan görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ceylan yavrusu sevmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada konuşan ceylan görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile ceylan görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, sermayesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceylan sürüsü görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yavru ceylan sevmek yalan söylemeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada küçük ceylan görmek işlerinin ağırlaşacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments