Rüyada altın geyik görmek

Rüyada altın geyik görmek hep yerinde sayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, karlı işler alacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada altın geyik gördüyseniz:

  • Bazı uygulamalarınızda çevrenizdeki insanlara danışın.

Rüyada altın geyik görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek hedeflerine ulaşacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada geyik kovalamak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, geçiminin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine inanılır.

Rüyada geyikten kaçmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada geyik binmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu geyik görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Rüyada ormanda geyik görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments