Rüyada geyiğin öldüğünü görmek

Rüyada geyiğin öldüğünü görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının kaçacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, mutsuz olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada geyiğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Rüyada geyik öldürmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada geyiğin öldüğünü görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik öldüğünü görmek kindar olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada geyik binmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde geyik görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada geyik pişirmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, depresyona gireceğine delalettir.

Rüyada dağda geyik görmek mutluluk ve huzur bulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah geyik görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments