Rüyada geyikler görmek

Rüyada geyikler görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, büyük atılımların yapılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyikler gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Rüyada yüzen geyik görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik yavrusu görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulur.

Rüyada küçük geyik görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine alamet eder.

Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik tarafından kovalanmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada geyik beslemek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada geyik sesi duymak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza işaret etmektedir.

Rüyada geyikten kaçmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments