Rüyada erkek geyik görmek

Rüyada erkek geyik görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, rütbesinin yükseleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rızkında ve malından olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek geyik gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada erkek geyik görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada geyik sevmek verilen emeklerin heba olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ren geyik görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ala geyik görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik kafası görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, depresyona gireceğine alamet eder.

Rüyada geyik yakalamak yanlış kişilere denk geleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik sesi duymak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde geyik görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments