Rüyada gevrek görmek

Rüyada gevrek görmek anlaşmazlıkların biteceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada gevrek gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada mısır gevreği görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet eder.

Rüyada gevrek yemek görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gevrek fırını görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gevrek ekmek görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gevrek yediğini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gevrek görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gevrek almak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada gevrek simit görmek az çalışarak çok gezeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments