Rüyada gevrek yemek görmek

Rüyada gevrek yemek görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gevrek yemek gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada mısır gevreği yemek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet eder.

Rüyada gevrek yemek görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gevrek yemek dertlerin sonlanacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada gevrek yediğini görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada gevrek almak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada gevrek satmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ele geçen paranın daha da artacağına yorulur.

Rüyada mısır gevreği görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada gevrek simit görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments