Rüyada gevrek almak

Rüyada gevrek almak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada gevrek almak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Rüyada gevrek yediğini görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine inanılır.

Rüyada gevrek almak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gevrek fırını görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Rüyada gevrek simit görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada gevrek görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır gevreği görmek hakkıyla kazanca, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada gevrek yemek görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada gevrek ekmek görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments