Rüyada gevrek ekmek görmek

Rüyada gevrek ekmek görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, başarılarının devamının geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, maddi durumun düzeleceğine, farklı kişilerle tanışacağına, kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gevrek ekmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada gevrek ekmek görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada gevrek yemek görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada gevrek simit görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada gevrek yemek işinde en iyisi olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mısır gevreği görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gevrek yediğini görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada gevrek fırını görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Rüyada gevrek almak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments