Rüyada geniş bahçeli ev görmek

Rüyada geniş bahçeli ev görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş bahçeli ev gördüyseniz:

  • Akrabalarınıza veya aileniz kadar yakın kişilere destek olmanız ya da yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş bahçe görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek çaresiz hallere düşeceğine, sorunlarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş bir ev görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret eder.

Rüyada eski ve geniş ev görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ev genişletmek maddi konularda kayıplar olacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada geniş bir ev almak yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments