Rüyada geniş bir ev görmek

Rüyada geniş bir ev görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada geniş bir ev gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Rüyada geniş balkonlu ev görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine delalet eder.

Rüyada geniş avlulu ev görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulur.

Rüyada geniş ev aldığını görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek malının artmasına, bereketlenmesine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada geniş bir eve taşınmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada geniş ev görmek kendisi için mal mülk alacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments