Rüyada geniş bir ev almak

Rüyada geniş bir ev almak rızık ve kazanç elde edeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Rüyada geniş bir ev almak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Rüyada geniş eve taşınmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada geniş beyaz ev görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok geniş bir ev görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, tekin olmayan işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş eve girmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, parasının azalacağına alamet eder.

Rüyada geniş avlulu ev görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş yeni ev görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments