Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada geniş ve ferah bir ev gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek zahmete ve çileye düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ferah ev görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada güzel ferah ev görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ferah bir ev görmek ayaklandıracağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada büyük ferah bir ev görmek üzüntülerin sevince döneceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ferah bir eve taşınmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments