Rüyada geniş ev sahibi olmak

Rüyada geniş ev sahibi olmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya yeni kişileri, yerleri ya da eğlenceli aktiviteleri keşifler mükemmel fırsatların önünü açabilir.

Rüyada geniş ev sahibi olmak hastalıktan şifa bulmaya, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş eve taşınmak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok geniş bir ev görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yeni geniş ev görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski ve geniş ev görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz geniş ev görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments