Rüyada ev genişletmek

Rüyada ev genişletmek mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada ev genişletmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada evi geniş görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş bir ev görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Rüyada geniş ev aldığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işarettir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok geniş bir ev görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments