Rüyada bankanın genel müdürünü görmek

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada bankanın genel müdürünü gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada banka genel müdürü görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski genel müdürünü görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada genel müdürün elini öpmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet etmektedir.

Rüyada genel müdürü görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments