Rüyada genel müdüre sarılmak

Rüyada genel müdüre sarılmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada genel müdüre sarılmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Rüyada genel müdüre sarılmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak keyifli günler geçireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski genel müdürünü görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürü görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada genel müdürün elini öpmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalet eder.

Rüyada genel müdür görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments