Rüyada genel müdürle tokalaşmak

Rüyada genel müdürle tokalaşmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada genel müdürle yemek yemek mevkie edineceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada genel müdür konuşmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bankanın genel müdürünü görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada genel müdürle tartışmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalettir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek yeni bir eve sahip olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürü görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments