Rüyada gemiden suya atlamak

Rüyada gemiden suya atlamak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, başarının garantileneceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, canının ve malının garantide olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiden suya atlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Rüyada gemiden suya atlamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada gemiden denize atlamak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine delalettir.

Rüyada gemiden atlamak kendi işinin patronu olunacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına inanılır.

Rüyada gemiden karaya atlamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada gemiden atladığını görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak günahkar olacağı işlere gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada su üzerinden atlamak mutluluk ve huzur elde edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments