Rüyada su üzerinden atlamak

Rüyada su üzerinden atlamak zorlukların ortadan kalkacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada su üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada suya atlamak yüzmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu suya atlamak dünya malı edineceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak suya atlamak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada su üzerinde atlamak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin suya atladığını görmek şifa edineceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada suyu atlamak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten suya atladığını görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada suya yüksekten atlamak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments