Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, dayanışma içinde kalacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suya atlamak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su üstünden atlamak yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet eder.

Rüyada suyun üstünden atlamak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada bulanık sudan atlamak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments