Rüyada gemiden denize atlamak

Rüyada gemiden denize atlamak çok zor zamanlar yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, yalnız kalınacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, başarıları ile tanınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiden denize atlamak gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada gemiden denize atlamak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada gemiden atlamak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada gemiden karaya atlamak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden atladığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiden suya atlamak güzel günlerin yaşanacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paraşütle denize atlamak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalettir.

Rüyada gece denize atlamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments