Rüyada gemiden atlamak

Rüyada gemiden atlamak malının da eksilmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada gemiden atlamak gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada gemiden atladığını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gemiden suya atlamak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden atlamak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada gemiden karaya atlamak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada gemiden denize atlamak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sudan atlamak haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada denize balıklama atlamak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada engel atlamak saygının hiç eksik olmayacağına, yol kat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments