Rüyada gelinin üzerinde altın görmek

Rüyada gelinin üzerinde altın görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinin üzerinde altın gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Rüyada geline altın kolye takmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada geline altın vermek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde geline altın takmak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, huzurlu günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada gelinine altın takmak aydınlık bir döneme girileceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın takılı gelin görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin altın görmek uykusuz geceler yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada geline altın takmak her zaman haklının yanında olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına delalettir.

Rüyada geline altın bilezik takmak kendini toparlayamayacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments