Rüyada geline takı takmak

Rüyada geline takı takmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada geline takı takmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Rüyada geline takı takmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın takılı gelin görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına alamet eder.

Rüyada takı takmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada altın takı seti takmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada siyah takı takmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada altın takılar takmak yönetici makamına geleceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil takı takmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments