Rüyada altın bilezik ve kolye takmak

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, çok iyi işler yapılacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kötü sözler duyulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik kolye takmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolye ve bilezik takmak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye bilezik görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik kolye görmek kazancının katbekat artacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada altın kolye ve bilezik görmek renk ve eğlence geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kolyeler takmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments