Rüyada başkasının altın kolyesini takmak

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada birine altın kolye takmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işarettir.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak kızına daima sahip çıkacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işaret eder.

Rüyada boynuna altın kolye takmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik kolye takmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak hayatının tamamen altüst olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak her zaman haklının yanında olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işarettir.

Rüyada geline altın kolye takmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments