Rüyada altın kolyeler takmak

Rüyada altın kolyeler takmak küskünlüklerin oluşacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolyeler takmak gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Rüyada boynuna altın kolye takmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada geline altın kolye takmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına yorulur.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada altın kolye takmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine altın kolye takmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak bekarlar için güzel bir evliliğe, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments