Rüyada altın küpe ve kolye takmak

Rüyada altın küpe ve kolye takmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, önemli bir lider haline geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kolye küpe takmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kolye küpe görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Rüyada altın kolye ve küpe görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada altın küpe kolye görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada altın küpe kolye bulmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birine altın küpe takmak ününü ülke dışına taşıyacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments