Rüyada gelin duvağı almak

Rüyada gelin duvağı almak rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, dinden çıkacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada gelin duvağı almak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınıza dikkat edin.

Rüyada gelin duvağı almak insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvaksız gelin olmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı takmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada geline duvak takmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada gelin duvağı görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet eder.

Rüyada başında gelin duvağı görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek neşesinin de yerine geleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek iyi şartlarda yaşayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments