Rüyada başında gelin duvağı görmek

Rüyada başında gelin duvağı görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başında gelin duvağı gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gelin duvağı almak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada gelin duvağı görmek yeni ilişkiler kurulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalettir.

Rüyada geline duvak takmak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvaksız gelin olmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı takmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments