Rüyada gelin duvağı takmak

Rüyada gelin duvağı takmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, ortaklı işlere girileceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada gelin duvağı takmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada geline duvak takmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı takmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin duvağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, daima önüne bakacağına işaret eder.

Rüyada gelin duvağı almak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet eder.

Rüyada başında gelin duvağı görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvaksız gelin olmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments