Rüyada geline duvak takmak

Rüyada geline duvak takmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kötü yollara gireceğine, problemlerinin biteceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işaret eder.

Rüyada geline duvak takmak gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada geline duvak takmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Rüyada gelin duvağı takmak verilen  sözlerin tutulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başında gelin duvağı görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işarettir.

Rüyada duvaksız gelin olmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada gelin duvağı almak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Rüyada gelin duvağı görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments