Rüyada gelin duvağı görmek

Rüyada gelin duvağı görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, rahatın ve konforun geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin duvağı gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada geline duvak takmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet eder.

Rüyada gelin duvağı takmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada gelin duvağı görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı almak mevlit okutacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvaksız gelin olmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada başında gelin duvağı görmek güzel günler için yaşayacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments