Rüyada birçok gelin ve damat görmek

Rüyada birçok gelin ve damat görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Rüyada birçok gelin ve damat gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada birçok gelin damat görmek temize çıkacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok gelin görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada falda gelin damat görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yönetici makamına oturacağına yorulur.

Rüyada gelin damat resmi görmek iflasın eşiğine geleceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments