Rüyada gelinler ve damatlar görmek

Rüyada gelinler ve damatlar görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada gelinler ve damatlar gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada falda gelin damat görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada gelin damat düğün görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada birçok gelin damat görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, yolunun açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında gelin damat görmek şansa, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada damatla gelin görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada damatsız gelin görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çok gelin ve damat görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulur.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments