Rüyada kendini gelin eşini damat görmek

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada kendini gelin eşini damat gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada birçok gelin damat görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin damat düğün görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ileride çok zengin biri olacağına delalet eder.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin damat resmi görmek yeni malların alınacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gelin ve damatlar görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok gelin ve damat görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek terslik yaşayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments