Rüyada geçici dövme görmek

Rüyada geçici dövme görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, her geçen gün sorunların artacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada geçici dövme gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Rüyada geçici dövme yaptırmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada geçici dövme görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada dövme yaptırmış birini görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül dövmesi yaptırmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına delalet eder.

Rüyada elinde dövme görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık dövmesi görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan dövmesi görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments