Rüyada geçici dövme yaptırmak

Rüyada geçici dövme yaptırmak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, alım gücünün artmasına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada geçici dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Rüyada geçici dövme yaptırmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet eder.

Rüyada geçici dövme görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah dövme yaptırmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, şeytana uyacağına işarettir.

Rüyada elinde dövme görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, daha isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada ejderha dövmesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta dövme görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalettir.

Rüyada dövme görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada belinde dövme görmek işinde de hep başarılı olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments